Autoterm

Autoterm, încălzitoare compacte cu aer forțat pentru furgonete și rulote

0pmRJO6ZgAAA=

Compacte și eficiente, unitățile de încălzire alimentate cu combustibil Autoterm sunt perfect potrivite pentru furgonete si autocamioane. Pentru a face față mai bine ieșirilor de iarnă, poți opta pentru Air 2D sau Air 4D, două modele afișând între 2.000 și 4.000 W de putere.

Nou venit în sectorul vehiculelor de agrement, dar deja foarte cunoscut în navigația de agrement, producătorul Autoterm oferă în catalogul său boilere, precum și aeroterme forțate care se adaptează tuturor situațiilor. Alimentate cu motorină, aceste sisteme independente fac posibilă încălzirea rapidă a habitaclului. Dimensiunile reduse și greutatea redusă (între 2,9 și 5,5 kg) fac posibilă echiparea autocaravanelor de tip furgonetă sau utilată. Pentru a răspunde tuturor așteptărilor, în funcție de volumul de tratat, marca rusă oferă diferite modele ale căror puteri variază de la 2.000 la 4.000 W. Funcționarea lor este garantată până la 3.500 m altitudine datorită oxigenului lor integrat. Nou venit în sectorul vehiculelor de agrement, dar deja foarte cunoscut în navigația de agrement, producătorul Autoterm oferă în catalogul său boilere, precum și aeroterme forțate care se adaptează tuturor situațiilor.

Alimentate cu motorină, aceste sisteme independente fac posibilă încălzirea rapidă a habitaclului. Dimensiunile reduse și greutatea redusă (între 2,9 și 5,5 kg) fac posibilă echiparea autocaravanelor de tip furgonetă sau utilată. Pentru a răspunde tuturor așteptărilor, în funcție de volumul de tratat, marca rusă oferă diferite modele ale căror puteri variază de la 2.000 la 4.000 W. Funcționarea lor este garantată până la 3.500 m altitudine datorită oxigenului lor integrat. Proiectat mai mult pentru autoutilitare, încălzitorul Autoterm Air 2D (L 31 x l 11,9 x 14,5 cm) produce un volum de aer cald intre 34 si 86 mc/h, pentru un consum de energie variind de la 10 la 29W.

Mai puternică, versiunea Autoterm Air 4D (L 40,2 x l 15,7 x 18,8 cm) este mai potrivită pentru autoutilitare. Poate furniza un volum de aer cald variind de la 70 la 168 m3/h, pentru un consum de energie cuprins intre 10 si 52 W.

planar 2d 12 mountain kit
Kit Autoterm pentru încălzire Air 4

Dispozitivele vin cu o pompă de combustibil foarte silențioasă. Pentru mini panoul de control trebuie sa adaugi intre 40 si 70 €, in funcție de model. Marca a lansat recent Comfort Control, un afișaj LED care realizează funcția îmbunătățită de termostat cu un senzor de temperatură mai precis (90 €).

Fiecare încălzitor este livrat sub formă de kit cu toată feroneria necesară instalării sale.

AUTOTERM Air 4D – Cel mai popular încălzitor diesel din seria „AUTOTERM Air” de 4 KW.

Recomandam Produsele:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *