Eberspacher, Webasto

Eberspaecher Airtronic B2L AS3 vs Webasto Air Top 2000 STC: specificații tehnice și comparație

9k=

Introducere Eberspaecher Airtronic B2l AS3:

Eberspaecher, fosta Espar, a introdus un nou încălzitor pe benzină de 2 kW. Datorită controlului optimizat al încălzirii și versatilității, încălzitoarele portabile și cele mai puternice de 12V au devenit bine cunoscute pe piață. Încălzitoarele Espar funcționează eficient chiar și în condiții extreme și la altitudini mari de până la 18000 de picioare fără utilizarea vreunui kit de mare altitudine. Funcționează complet la temperaturi de până la -46°C/-50°F. Eberspaecher a modernizat acest model, deoarece oferă performanțe ridicate cu niveluri scăzute de sunet. Încălzitoarele Eberspaecher pot fi instalate cu ușurință și funcționează foarte bine cu o gamă largă de vehicule, de preferință cu autoutilitare. Clienții sunt foarte mulțumiți de rezultatele oferite de catre inalzitoarele Eberspaecher si raportul lui pret / performanta.

Eberspaecher Espar Airtronic B2L AS3 Specifications

Inainte de a cumpăra acest încălzitor, rețineți că aceste încălzitoare Airtronic nu sunt compatibile cu aplicațiile marine. Încălzitoarele Eberspaecher au fost proiectate la perfecțiune, deoarece acest produs este capabil să funcționeze la altitudini mari și la temperaturi scăzute. Încălzitoarele Eberspaecher Airtronic B2L AS3 sunt perfecte pe termen lung, deoarece sunt complet eficiente și consumă mai puțin combustibil în comparație cu alte încălzitoare pe benzină. Acest model actualizat B2L este cea mai bună opțiune, deoarece este ușor de instalat și funcționează eficient. Încălzitoarele Eberspaecher merg bine cu vehiculele pe benzină sau pe benzină precum Ford Transit și RAM Promaster. În afară de aceste două vehicule, încălzitoarele Airtronic funcționează perfect cu camioane, rulote, rulote, boxe pentru cai și ateliere mobile. Este incredibil de portabil și poate fi folosit oriunde deoarece are opțiunea plug and play. Acest model produce mai puțin zgomot, deoarece zgomotul de clic al pompei a fost redus la minimum, permițându-i să fie poziționat în locurile de dormit. Dimensiunile încălzitorului Eberspaecher Airtronic B2L AS3 sunt identice cu cele ale încălzitoarelor Airtronic D2 și D2L, făcându-l un înlocuitor ideal.

Introducere Webasto Air Top 2000 STC:

Încălzitoarele Webasto Air Top 2000 STC sunt binecunoscute pentru eficiența și rentabilitatea lor în industrie. Este adaptabil și utilizează doar un galon de combustibil într-o perioadă de douăzeci și două de ore. Încălzitoarele de aer Webasto sunt mici și portabile și sunt ușor de configurat. Încălzitoarele Webasto Air Top 2000 STC sunt ideale pentru încălzirea suprafețelor, deoarece se încălzesc rapid. Acestea sunt sigure de utilizat, deoarece puteți alege între două moduri: recirculare și aer proaspăt. Este necesară o întreținere redusă pentru a gestiona încălzitoarele Webasto, deoarece este ușor de întreținut și consumă mai puțin combustibil. Webasto Air Top 2000 STC este un încălzitor pe benzină compact și silențios, cu o putere termică de 2 kW. Încălzitoarele Webasto sunt destul de confortabile și pot fi utilizate împreună cu sistemele tradiționale de încălzire. Compania a abordat problema zgomotului, iar modelul este perfect potrivit pentru medii calme, deoarece produce mult mai puțin zgomot.

Webasto Air Top 2000 STC Specifications

Webasto Air Top 2000 STC vine cu tot conținutul necesar de care veți avea nevoie în momentul instalării. Cea mai bună parte a Webasto Air Top 2000 STC este că puteți planifica timpul cu șapte zile în avans cu temporizatorul Webasto Multi Control HD de 7 zile cu afișaj digital. Există douăzeci și unu de cronometre active care trebuie setate în avans pentru o săptămână. Cu Webasto Air Top 2000 STC este furnizat un manual de instrucțiuni, astfel încât utilizatorii să nu întâmpine dificultăți în momentul instalării. Mii de clienți au folosit încălzitoare Webasto până în prezent și sunt destul de mulțumiți de produse și servicii. Clienții sunt cu adevărat încântați să încerce cel mai nou model Webasto, Webasto Air Top 2000 STC. Acest încălzitor de aer, ca și versiunile anterioare, va fi un succes pe piață, deoarece Webasto a creat un dispozitiv ușor de utilizat, care se va potrivi tuturor nevoilor lor.

Comparație Eberspaecher Airtronic B2L AS3 și Webasto Air Top 2000 STC:

  • Ușor de instalat – Datorită designului său distinctiv, încălzitorul Eberspaecher Airtronic B2L AS3 este ușor de instalat sub scaunul pasagerului și vine cu o opțiune plug and play. Pe de altă parte, încălzitorul Webasto Air Top 2000 STC vine cu un kit de instalare, precum și un manual de utilizare. Datorită numărului mare de piese oferite de încălzitorul Webasto, unele persoane pot deveni confuze.
  • Distribuția energiei – Încălzitorul Eberspaecher Airtronic B2L AS3 oferă o putere maximă de încălzire de 2kW/ 6824 BTU. Pe de altă parte, încălzitorul Webasto oferă o putere maximă de încălzire de 2kW/ 6800 BTU.
  • Eficiență a combustibilului – Eberspaecher este un încălzitor eficient, deoarece consumă combustibil între 0,14 l-0,26 l pe oră. În timp ce încălzitoarele Webasto consumă 0,14-0,27 l pe oră.
  • High Altitude Performance – The Eberspaecher power heater can operate at altitudes of up to 18000 feet. Webasto heaters can operate at a considerably lower altitude than Eberspaecher power heaters, up to 15000 feet.
  • Senzori – Eberspaecher Airtronic B2L AS3 are un sistem de suflare continuu care ajută la controlul încălzirii și la maximizarea eficienței acesteia. Pe de altă parte, Webasto Air Top 2000 STC are un senzor de temperatură intern care vă ajută să controlați temperatura, iar senzorul sau controlerul extern de temperatură vă permite să obțineți o mare precizie și control asupra reglajului.
  • Greutate – Eberspaecher Airtronic B2L AS3 cântărește aproximativ 2,5 kg, în timp ce Webasto Air Top 2000 STC cântărește aproximativ 2,6 kg.
  • Consum de energie – Încălzitorul Eberspaecher Airtronic B2L AS3 consumă aproximativ 11W-26W. Pe de altă parte, încălzitorul Webasto Air Top 2000 STC consumă 15W-30W.
  • Dimensiuni – Dimensiunile lui Eberspaecher Airtronic B2L AS3 sunt 305*115*122. Webasto Air Top 2000 STC, pe de altă parte, este 310*120*118.

Concluzie

In concluzie, cu toate cele enumerate mai sus, putem spune că încălzitorul Eberspaecher Airtronic B2L AS3 oferă o serie de beneficii care ar convinge un client să-l cumpere. Are avantajul de a putea fi folosit în setări extreme, cum ar fi altitudinea mare și vremea rece. Acest lucru oferă o utilizare pe termen lung, fiind, de asemenea, rentabil. Cel mai frumos lucru despre acest încălzitor Eberspaecher Airtronic B2L AS3 este că are un rating ridicat de economie de combustibil, care este critic în aceste vremuri inflaționiste. Este foarte simplu de configurat, iar clienții au spus că nu au avut decât experiențe pozitive cu acesta până acum. Încălzitorul Eberspaecher Airtronic B2L AS3 este destul de util și poate fi folosit atunci când campați sau participați la alte activități în aer liber. Designul AS3 B2L asigură un flux de aer îmbunătățit și o performanță termostatică. Încălzitoarele pe benzină Eberspaecher pot fi utilizate într-o varietate de vehicule și sunt adecvate pentru încălzire și de aceea acest încălzitor Eberspaecher Airtronic B2L AS3 este o modalitate excelentă de a vă menține vehiculul cald. Este, de asemenea, mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil decât alte încălzitoare de pe piață și este, de asemenea, mai ușor, făcându-l mai portabil și mai eficient.

In cazul in care acest blog va acaparat atentia, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0773 934 070 sau prin email la; office@chs.ro pentru mai multe informatii in legatura cu promotiile noastre

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *