Eberspacher

Eberspaecher Airtronic 2, noul tau incalzitor de masina pentru un drum placut.

Z

A doua generație a familiei Airtronic de la Eberspaecher este noul standard din punct de vedere calitativ. Fie că este optiunea compacta Airtronic S2 Commercial pentru camioane, Airtronic M2 Commercial pentru ambulanțe sau varianta recreațională pentru RV-uri: cu durata de viață lungă și funcționarea plăcut silentioasa. Noul încălzitor de aer oferă temperaturi confortabile în multe tipuri diferite de vehicule.

Airtronic 2 cu combustibil este o actualizare a familiei de succes de încălzitoare de aer Eberspaecher. Motorul său fără perii înseamnă că oferă o durată lungă de viață de peste 5.000 de ore. Acest lucru face din a doua generație Airtronic un sistem de încălzire extrem de fiabil pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv transportul pe distanțe lungi, vehicule de serviciu de urgență la bord sau în călătorii de vacanță. Cu senzorul de altitudine integrat, este ideal și pentru o plimbare la munte. Senzorul optimizează funcționarea arzătorului și se adaptează automat la altitudini de până la 3.000 de metri.

Eberspaecher Airtronix

Noul Airtronic de la Eberspaecher:

- Durată de viață mai lungă datorită motorului fără perii.
- Încălzire rapida.
- Funcționare optimizată a arzătorului cu senzor de altitudine integrat.

Alergare liniștită pentru un somn liniștit

Airtronic asigură o ambianță plăcută, relaxantă. Încălzește interiorul vehiculului la nivelul potrivit de confort și acum a fost făcut și mai silențios. Funcționează eficient și foarte silențios datorită puterii sale de căldură infinit variabile. Noua pompă de dozare a fost, de asemenea, optimizată din punct de vedere al zgomotului – „ticul” la pomparea combustibilului este de domeniul trecutului. Funcționarea silențioasă a încălzitorului de aer asigură un somn liniștit, inclusiv pentru călătorii în rulotele lor sau pentru camioneții în perioadele de odihnă.

Control ușor de utilizat cu EasyStart Pro:

Elementele de operare EasyStart fac controlul preîncălzitorului simplu și convenabil, iar noul element de operare EasyStart Pro încorporat este controlat intuitiv. Folosind funcția de cronometru, ora de pornire dorită și durata de încălzire pot fi presetate. Senzorul de temperatură integrat permite reglarea temperaturii exact așa cum se dorește. Afișajul și un inel LED multicolor în jurul butonului de operare indică continuu dacă modul de încălzire sau ventilație este activ în prezent. Un plus – mai ales pentru vehiculele cu mai multe încălzitoare, cum ar fi RV-urile – este controlul centralizat a până la două unități de încălzire. Și, desigur, pe lângă EasyStart Pro, preîncălzitoarele Eberspaecher pot fi controlate și folosind EasyStart Web sau prin telecomenzi convenționale (unități de 12 V).

edEberspacher EasyStart Pro front control 265570611 462892472

Eberspacher S2 D2L în uz:

Cu sistemul de încălzire cu aer forțat diesel conectat complet, o apăsare lungă pe butonul unic mare al controlerului Easy Start Pro, încălzitorul a pornit pentru o perioadă prestabilită de 30 de minute la 22oC. Meniul de bază a oferit apoi opțiuni de modificare a duratei implicite de funcționare între 10 și 720 de minute și o opțiune „infinit”, precum și opțiuni pentru a schimba temperatura implicită sau pentru a opri încălzitorul.

Pe măsură ce încălzitorul a pornit și a crescut la puterea maximă, a consumat aproximativ 2,5 A, încălzind rapid barca. Controler Easy Start Pro Controlerul Easy Start Pro este ușor de utilizat odată ce vă familiarizați cu sistemul de meniu În ceea ce privește consumul de combustibil, producătorul susține că încălzitorul va folosi între 0,1 L și 0,28 L de motorină pe oră, deși nu am putut măsura cu ușurință acest lucru.

Recomandam produsele:

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la:

  • office@chs.ro
  • 0773 934 070

 

Promotie Incalzitor stationar Eberspacher Airtronic D2 12V S3
Oferta Promotionala CSS-Serv

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *