Webasto

Încălzitoarele Webasto: Istoria din spatele produselor legendare

Z

 

Cine este Webasto?

Webasto este un producător de produse auto care a fost înființat în 1901. Până în prezent, Holger Engelmann este CEO interimar, iar sediul său este în Stockford, Germania. Webasto este un producător de top de încălzitoare de aer, iar bunurile și serviciile sale i-au adus un nume solid în industrie, ea avand o viziune puternică de a produce produse de înaltă performanță, de înaltă calitate, cu o pasiune pentru noile tehnologii și inovații. Ca rezultat, Webasto se numără printre cei mai mari sute de furnizori ai sectorului auto global.

Webasto și-a propus să dezvolte industria auto globală prin dezvoltarea de sisteme electrice de încălzire, stații de încărcare și sisteme de baterii pentru automobile electrice. Webasto caută să producă soluții de înaltă calitate, stabilind în același timp noi standarde pentru electromobilitate. Viziunea lor distinctă și structura organizațională multinațională sunt principalele motive pentru continuarea service-ului către producătorii de automobile renumiți din întreaga lume. Webasto se angajează să dezvolte pe termen lung soluțiile de electromobilitate și baterii de ultimă oră pentru vehicule electrice, opțiuni puternice de încărcare pentru mobilitatea de mâine și toate produsele Webasto sunt de înaltă calitate, asigurând că producătorii de automobile și utilizatorii finali sunt siguri, confortabili și eficienți.

 

De ce ar trebui sa ii alegi?

 

Siguranță prin vizibilitate clară

  • Vizibilitatea dvs. este clară de la început atunci când aveți un încălzitor de parcare Webasto – fără a îndepărta gheața. Condensul periculoase de umezeală și reînghețarea din interior nu mai apar.

Căldura de la bun început

  • Interiorul vehiculului este la o temperatură confortabilă încă de la începutul călătoriei. Degetele moale, tremurul și picioarele reci sunt lucruri din trecut. Acum te poți descurca fără zgârieturi de gheață și jachete voluminoase, care te pot împiedica la volan.

Fără răzuire cu gheață – doar intrați

  • Ieșiți în dimineața rece pentru a răzui gheața de pe parbriz – asta este totul în trecut. Începeți-vă ziua relaxat și confortabil cu un încălzitor de parcare de la Webasto. Așteptați cu nerăbdare să vă urcați în mașina dvs. confortabilă

Economisește mult timp

  • Economisiți timp cu un încălzitor de parcare. Răzuirea gheții, ștergerea suprafețelor umede și pornirea motorului până la temperatură nu mai este necesară. Ultima opțiune este oricum interzisă în majoritatea țărilor.

Operare prietenoasă cu utilizatorul

  • Puteți alege singur cum doriți să utilizați încălzitorul de parcare Webasto. Puteți alege să îl operați prin telecomandă, telefonul mobil sau temporizatorul de confort. Orice este posibil! Controlul și funcționarea sunt practice cu orice opțiune.

Ventilație inteligentă vara

  • Un încălzitor de parcare oferă mai mult decât căldură în timpul iernii. În timpul verii, un încălzitor de parcare sufla aer exterior în mașina parcata, răcind astfel interiorul vehiculului. Funcția de ventilație previne acumularea de căldură excesivă și temperaturile interioare foarte ridicate.

 

In cazul in care acest blog va acaparat atentia, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0773 934 070 sau prin email la; office@chs.ro pentru mai multe informatii in legatura cu promotiile noastre.

 

Recomandam produsele:

 
Webasto

Oferta Promotionala CSS-Serv

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *