Eberspacher

Modele de încălzire Eberspaecher pentru autobuz

9k=

Cine si ce este marca Eberspaecher?

Grupul de companii Eberspächer, cu sediul central în Esslingen am Neckar, Germania, este o afacere de familie privată, care este un furnizor internațional de automobile cu 80 de locații în 28 de țări. Clienții includ aproape toți producătorii importanți de autoturisme și vehicule comerciale. Este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de sisteme și furnizori de tehnologie de evacuare, încălzitoare pentru vehicule și sisteme de aer condiționat din întreaga lume și este, de asemenea, implicat în electronica auto pentru rețelele electronice în vehicule.

De ce ar trebui sa alegi un incalzitor Eberspaecher?

În viitor, va exista o creștere semnificativă a ponderii vehiculelor acționate electric sau electrificate din întreaga lume. Acest proces va fi încurajat de succesul tehnologiilor hibride. De asemenea, vehiculele electrice și vehiculele alimentate cu celule de combustibil vor contribui pe termen lung pe măsură ce devin mai răspândite.

Aceste vehicule nu generează suficientă căldură reziduală atunci când rulează pentru a încălzi interiorul la standardele obișnuite de confort și siguranță. Tehnologia PTC inovatoare și fiabilă a Eberspächer catem este soluția: încălzitoare electrice suplimentare pentru domenii de tensiune de până la 500 V și puteri de căldură de până la 7 kW pot fi realizate chiar dacă spațiul de instalare este limitat. Eberspächer catem se bazează pe experiența sa variată a numeroaselor proiecte în dezvoltare și producție de serie. Pentru a încălzi aceste vehicule, au fost deja dezvoltate încălzitoare cu electronică de putere integrată și comunicații cu autobuz proiectate special pe baza funcționării electrice pentru pregătirea în serie. Soluția ideală pentru vehiculele hibride și cu baterii sunt elementele de încălzire Eberspächer catem PTC.

Ele pot fi ușor adaptate la diferite game de tensiune și acoperă o gamă largă de performanțe. Aerotermele Eberspacher sunt independente atât de motor, cât și de echilibrul termic al vehiculului. Îl atrag într-o cameră rece sau aer exterior, îl încălzesc și apoi îl livrează în interiorul vehiculului.

In cazul in care acest blog va acaparat atentia, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0773 934 070 sau prin email la; office@chs.ro pentru mai multe informatii

PIESE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *