Webasto, Stiri Auto

Webasto caută să alimenteze piața fierbinte a vehiculelor electrice

9k=

Pentru majoritatea camionetelor nord-americani, marca Webasto este sinonimă cu încălzitoare de suprafață și lichid de răcire cu combustibil. Cei conștienți de afacerea mai largă ar putea fi înclinați să menționeze trapele auto. Dar compania caută să-și aplice expertiza și vehiculelor electrice.

Puteți vedea deja piesele de lucru care alimentează modelele de pre-producție ale camioanelor de lucru Zeus, sub formă de baterii de 35 KW înfipte în șinele cadrului.

„Fiecare pachet are propriul său sistem de gestionare a bateriei. Deci este monitorizarea tensiunii. Monitorizează starea actuală de sănătate și starea de încărcare”, spune Taylor Hansen, președinte și CEO Webasto Thermo and Comfort – America de Nord.

Măsurând aproximativ 38 x 27 x 12 inci fiecare, sistemul de baterii scalabil oferă, de asemenea, mai multe opțiuni de montare pentru producătorii de vehicule comerciale care optează pentru sursele de alimentare. Pompele integrate susțin în continuare designul plug-and-play.

Webasto CV Battery Vehicle Array 1024x157 1

„Le poți muta. Le puteți ordona vertical sau le puteți întinde pe lungimea camionului”, explică Hansen. „Dacă caută ceva standard, în care sculele și ingineria sunt deja făcute, atunci aceasta este o soluție bună.”

Ele au fost chiar folosite în aplicații de remorcă, montate sub vehicule pentru a alimenta sistemele electrice de refrigerare.

Intră în joc și expertiza companiei în încălzire și răcire, datorită unei unități de management termic disponibil. Încălzirea sa intervine în condiții ambientale reci, iar răcirea ține lucrurile sub control pe măsură ce temperaturile cresc. Dar unitatea recondiționează și bateriile în timpul încărcării și ajustează dinamic temperaturile în timpul conducerii.

Sunt factori care ajută la susținerea duratelor de viață promise de 3.000 de cicluri.

Incursiunea Webasto în vehiculele electrice a început în 2010, cu un încălzitor de înaltă tensiune pentru vehiculele hibride și complet electrice. Este astăzi în Chrysler Pacifica. Bateriile au urmat în 2018, în același timp în care Webasto a cumpărat o afacere de încărcare de la AeroVironment – o afacere cunoscută și pentru producerea de drone Switchblade.

În total, Taylor spune că ofertele pot ajuta un producător de vehicule electrice să ajungă rapid pe piață.

„Am făcut toate sculele, toată integrarea, tot software-ul, totul a fost testat pentru siguranță, testat pentru vibrații”, spune ea. „Dacă încercați să demarați rapid un proiect, cred că aceasta este cea mai mare valoare adăugată.”

Recomandările noastre:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *