Webasto

Încălzitoare staționare Webasto soluția ideala

Z

Fiind unul dintre primii 100 de furnizori ai industriei auto globale, Webasto dezvoltă sisteme inovatoare de acoperiș și acoperiș convertibil, sisteme de încălzire și răcire, precum și soluții de încărcare pentru electromobilitate.
Înființată în 1901, moștenirea noastră, bogăția de experiență și impulsul pentru inovație ne plasează în fruntea industriei auto în schimbare.
Citiți blogul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutăți de pe piața de încărcare internă și comercială din Marea Britanie.

 

Cum functioneaza incalzitoarele Webasto?

Încălzitoarele de lichid de răcire Webasto circulă lichidul de răcire al mașinii peste un schimbător de căldură și apoi îl pompează înapoi prin motor și sistemul HVAC. Rezultatul este un motor și interior preîncălzite. În climate extreme, încălzitorul poate fi folosit cu accesorii suplimentare pentru a încălzi combustibilul, lichidul hidraulic și bateriile.

 

De ce ar trebui sa alegi un incalzitor Webasto?

Vă recomandăm să alegeți piesele de încălzire Webasto, deoarece acestea au o întreținere redusă, ușor de înlocuit sau sunt ușor de întreținut, oferă căldură rapidă a cabinei și sunt eficiente din punct de vedere al costurilor. Pe măsură ce sezonul de iarnă se apropie, asigurați-vă că verificați piesele încălzitorului și vedeți în ce stare se află.

 

PIESE

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *